9 Temmuz 2011 Cumartesi

şike haberleri aziz yıldırım şike haberleri bul

şike haberleri aziz yıldırım şike haberleri bul
FUTBOLDA SON DURUM EN SON ŞİKE HABERLERİ : şike haberleri aziz yıldırım şike haberleri bul. Fenerbahçe başkanı şike olaylarına karıştımı ? türkiye futbolda şike olayı ile sarsıldı. herkezi şoke eden büyük operasyonun perde arkası görüntüleri burada. şike haberleri "aziz yıldırım" şike haberleri son dakika şike haberleri, şike haberleri izle - aziz yıldırım şike haberleri ara.

2 yorum:

  1. aziz yıldırım tutuklandı ve metris cezaevine gönderildi. günlerdir merekla beklenen şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan fb başkanı aziz yıldırım bu gece hkimin verdiği kararla suçlu bulunarak metris cezaevine gönderildi. şike operasyonunda sıcak gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor, trabzonspor başkanı sadri şener ve beşiktaşlı yönetici serdar adalı ile birlikte birçok ünlü simada gözaltına alınacaklar listesinde, her an flash haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. şikeci takımlar ve şikeciler hakkında başlatılan geniş çaplı operasyon devam ediyor, türk futblunu daha ileriye getirecek radikal kararların alınması beklenen bu dönemdeki en son flasş son dakika şike haberleri izle ve dinle. şike haberleri burada.

    YanıtlaSil